Street photo’s

These shots were taken in Sarajevo, Bosnia. Using a Pentax K5 with the old SMC Pentax-A 50mm f/1.7 and 28mm f/2.8 standard lenses.

Advertisements

2 Comments

Filed under Photographs, photography, Photosets

2 responses to “Street photo’s

 1. pierre

  Hallo Sefania,
  Mijn complimenten voor je site me je prachtige foto’s, Je maakt van simpele dingen iets betoverends. Ik hoop dat de camera mij ook een beetje gaat leiden om de dingen rondom me heen te zien hoe mooi ze zijn.
  Groetjes, Pierre

  • Dankje voor het compliment! De pentax is voor mij een hele trouwe camera geweest waar ik echt heel erg veel creatieve inspiratie mee heb gekregen. Hopelijk doet hij dat ook bij jouw, maar dat komt vast goed.
   Groetjes!

   Sefanja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s